Klinkaert.be vernieuwd!

Geplaatst op
07/02/2020
Eindelijk is hij er dan: de nieuwe website van De Klinkaert. Van al onze sporten tot onze Feestzaal, Bar&Resto en de makkelijke inschrijvings- en reservatieformulieren!

Na lang en ongeduldig wachten is onze nieuwe website helemaal klaar. Een meer overzichtelijke verzamelplek waar alle (toekomstige) Klinkaert-leden hun weg kunnen vinden naar hun favoriete sport en eenvoudig lid kunnen worden en/of zich kunnen inschrijven voor onze vele sportevenementen.

Natuurlijk ontbreekt ook de Feestzaal en de Bar&Resto niet. Reserveren in de Bar&Resto is nu ook een heel stuk makkelijker dankzij de reservatietool.

Voor de ontwikkeling van de website kozen we ervoor om samen te werken met de jonge gasten van Fienix. Zij leggen kort toe waarom ze voor dit design kozen.

“We kozen voor een professioneel en strak design aan de hand van de nieuwe branding van De Klinkaert. De belangrijkste punten waren dat het zeer gebruiksvriendelijk was, overzichtelijk en met een interactief gedeelte dankzij de nieuwspagina’s voor de leden.”

“We probeerden de website ook zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken met alle inschrijvingsformulieren, die nu makkelijk terug te vinden zijn. Daarnaast wouden we ook volledig van scratch beginnen en de website volledig custom gaan opbouwen met de nieuwe branding die centraal staat.”

Geplaatst op
07/02/2020