Sporten

Padel

Ontdek

Bestel al je padel gerief rechtstreeks bij padeldirect.be, voor het grootste aanbod van Adidas tot Wilson, scherpe prijzen en snelle levering. Klik op bovenstaande banner en ga meteen naar de website. Bij iedere bestelling steun je de club met leuke prijzen die wij tijdens onze evenementen kunnen uitdelen.


De Klinkaert

Padel

Welkom

Welkom bij onze bruisende tennis- en padelclub! Ontdek een dynamische gemeenschap van enthousiaste sportliefhebbers die samenkomen op ons prachtige terrein, dat acht verlichte padelbanen biedt voor eindeloos speelplezier. Hoewel onze banen niet overdekt zijn, wordt het spelen onder de sterrenhemel een unieke ervaring die de sportbeleving versterkt.

Bij onze club gaat het niet alleen om het spel op de baan, maar ook om de warme en gezellige sfeer die onze leden koesteren. Wij organiseren regelmatig diverse activiteiten en feestjes, zodat onze leden de kans krijgen om elkaar beter te leren kennen en samen plezier te hebben buiten de sportvelden. Of je nu een ervaren speler bent of net begint met tennis of padel, er is voor iedereen een plek binnen onze hechte gemeenschap.

Lessen

Wat onze club extra bijzonder maakt, is de aanwezigheid van gemotiveerde en professionele trainers die onder begeleiding staan van Glenn Dierck en klaar staan om jouw vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Of je nu technische tips nodig hebt of je spel wilt verbeteren, onze trainers staan garant voor hoogwaardige begeleiding en ondersteuning. Wil je graag privéles volgen (maximaal 1 persoon) of een groepje vormen (maximaal 3 personen)? Schrijf je dan eenvoudig in via het ledenportaal. Het lidmaatschap is hiervoor niet verplicht, maar je betaalt dan apart voor het veld.

Dus, of je nu komt voor de sportieve uitdaging, de sociale interactie, of de professionele begeleiding, wij heten je van harte welkom bij onze tennis- en padelvereniging. Sluit je aan en maak deel uit van een levendige club waar passie voor sport, gezelligheid en persoonlijke ontwikkeling samenkomen!

Whatsapp groep voor padel

Ben je op zoek naar een medespeler of wil je een match spelen met andere leden op de nieuwe padel terreinen? Voeg je toe aan de Whatsapp groep via deze link

Lid worden