Sporten

Wielrennen

Ontdek

Bestel al je padel en tennis gerief rechtstreeks bij tennisdirect.be, voor het grootste aanbod van Adidas tot Wilson, scherpe prijzen en snelle levering. Klik op bovenstaande banner en ga meteen naar de website. Bij iedere bestelling steunt u de club met leuke prijzen die wij tijdens onze evenementen kunnen uitdelen.


De Reetzweters

Wielrennen

"Afzien is tijdelijk, opgeven is voor altijd"

De Reetzweters dragen als fietsliefhebbers zowel het sportieve als het sociale hoog in het vaandel.

In 4 groepen worden meermaals per week tochten van verschillende afstanden – aan verschillende snelheden – gereden. Op de homepage van de website van De Reetzweters vindt u onder de rubriek “De Reetzweters” de doelstellingen van de verschillende groepen; Groep 1, Groep 2, Groep 3 en MTB.

Zowel de beginnende wielertoerist (groep 3), de gedreven wielertoerist (groep 2), tot de meer prestatiegerichte wielertoerist (groep 1) en de mountainbiker vinden hun plaats in het Reetzweter-peloton. De Reetzweters zijn er om recreatieve fietsers van elk niveau en alle leeftijden een veilige en sociale omgeving te bieden om hun hobby uit te oefenen.

De Reetzweters

Wielrennen

Meestal vertrekken de verschillende groepen vanuit de thuisbasis De Klinkaert. In het winterseizoen zijn er ook wekelijks tochten die vertrekken aan de kerk van ‘ons Reet’. Daarnaast wordt er op regelmatige basis deelgenomen aan georganiseerde toertochten met de koersfiets of mountainbike, dit zowel in het binnen- als het buitenland. We appreciëren het ook enorm dat eigen leden de handen uit de mouwen steken en zelf een één of meerdaagse tocht organiseren, bv; Bloesemrit, Briek-Schotte-Classic, Cadzand-Classic en in juni 2020 voor het eerst Reet-Parijs.

De Reetzweters

Wielrennen

"De koers is nooit gedaan!"

Hét hoogtepunt van het seizoen ligt in augustus, dan trekken de Reetzweters richting de bergen, voor hun ‘Bergentrip’ van het jaar. Na de Ventoux, de Franse en Spaanse Pyreneeën, de Italiaanse en de Franse Alpen, Centraal Massief, Corsica, Zwitserland, de Dolomieten, het Zwarte Woud en Oostenrijk in voorgaande jaren, staat er in 2020 de ‘Bergentrip naar Mallorca’ op het programma.

Voor elk wat wils, met als gemene delers het “samen uit samen thuis”-principe.

Bezoek onze website!

Copyright 2023 - De Klinkaert | Privacy Statement
een website door fienix
Logo