Sporten

Tennis

Ontdek

Bestel al je tennisgerief rechtstreeks bij tennisdirect.be, voor het grootste aanbod van Adidas tot Wilson, scherpe prijzen en snelle levering. Klik op bovenstaande banner en ga meteen naar de website. Bij iedere bestelling steunt u de club met leuke prijzen die wij tijdens onze evenementen kunnen uitdelen.


De Klinkaert

Tennis

Voor wie ?

De Klinkaert biedt iedereen – van recreant tot talentvolle jeugd – de mogelijkheid om onder professionele begeleiding van erkende tennisleraars zijn/haar tenniscapaciteiten voort te ontwikkelen. De georganiseerde activiteiten zijn zowel op kinderen (vanaf 3 jaar), als jeugd en volwassenen gericht.

Onze lesgevers:

De tennisschool wordt gerund door Glenn Dierck. Hij wordt bijgestaan door een team van gemotiveerde en gediplomeerde tennisleraars.

Lessen voor volwassenen

Indien u graag privéles (maximaal 1 persoon) wilt volgen of met meerderen een groepje (maximaal 4 personen) vormen kunt u zich hiervoor via de ledenportaal inschrijven. (Lidmaatschap is verplicht)

Whatsapp groep voor tennis

Ben je op zoek naar een medespeler of wil je een match spelen met andere leden? Voeg u toe aan de Whatsapp groep via deze link

Samenwerking met tennisdirect.be

Ben je op zoek naar nieuwe tenniskleding, een nieuw racket of nieuwe tennisballen? Kijk onderaan deze pagina wat wij u te bieden hebben of klik meteen op de banner om naar tennisdirect.be te gaan. Bij iedere bestelling via de banner steunt u de club waarmee leuke prijzen voor tijdens onze evenementen verdiend worden.

Lid worden

Sportkampen & lessen

Start 2 Tennis

Start 2 Tennis

7 - 28 mei 2023

Start 2 Tennis is een voordelig lespakket onder begeleiding van een gediplomeerde lesgever voor echte beginners! De lessen zijn bestemd voor volwassenen. Heb je nog geen tennisracket? Geen probleem, De Klinkaert stelt deze voor de Start 2 Tennis gratis ter beschikking.

Wanneer?

De eerste 2 zondagen van mei van 10:30u tot 12:00u.

 • Zondag 7 mei en zondag 14 mei 2023

De laatste 2 zondagen van mei van 10:30u tot 12:00u

 • Zondag 21 mei en zondag 28 mei 2023

Kostprijs?

Een lessenreeks van 2 zondagen kost €30.

Let op!! Om u in te schrijven voor Start 2 Tennis dient u zich eenmalig gratis te registreren. U wordt automatisch naar de juiste pagina doorgestuurd.

Ben je na de reeks gebeten door tennis…? Dan verwelkomen we je graag als nieuw lid bij De Klinkaert! Je kan je hier online lid maken.

Inschrijven
Avondkampen (enkel voor leden)

Volwassenen

juli - augustus

De tenniskampen voor volwassenen zijn enkel voor onze leden en worden georganiseerd ter vervolmaking van je tennisskills.

Wanneer?

 • 3 juli t/m 6 juli 2023
 • 21 augustus t/m 24 augustus 2023

De kampen gaan door van  19.00u tot 21.00u.

Kostprijs?

U kan vrij kiezen welke data u komt, u betaalt €25/avond.

Inschrijven
Tennislessen lente

Jeugd

4 - 18 jaar

De kinderen worden ingedeeld volgens leeftijd en vaardigheid. Gedurende 9 lessen ontfermen onze lesgevers zich over hen. Zet zo je eerste stappen in tennis tijdens de initiatielessen of vervolmaak je vaardigheden tijdens de vervolmakingslessen. De lentelessen zijn enkel voor leden. U kan uw kind meteen hier inschrijven.

Wanneer?

Start lentelessen:

De lessen op de woensdagen starten op woensdag 19 april telkens in de namiddag vanaf 13:00u, de lessen op zaterdag starten op zaterdag 22 april telkens in de voormiddag vanaf 9:00u.

Kostprijs?

 • Geboortejaar 2018-2019: €80
 • Geboortejaar 2015-2017: €90
 • Geboortejaar 2013-2014: €100
 • Geboortejaar 2005-2012: €110

Let op!! Om uw kind in te schrijven voor de lentelessen dient u zich eenmalig gratis te registreren. U wordt automatisch naar de juiste pagina doorgestuurd.

Inschrijven
Zomerkampen

Tenniskampen jeugd

5 - 18 jaar

Deze zomer organiseren wij weer 3 tennis kampen voor kinderen van 5 tot 18 jaar. Dit jaar zal er niet alleen op tennis gefocust worden maar zal ook padel aan bod komen. Een gevulde week met iedere dag van 9u tot 17u ongeveer 4 uur tennis en padel afgewisseld met 2 uur omnisport en spel. Voorbewaking is voorzien vanaf 8u30 en na-bewaking tot 18u. Een 10-uurtje (fruit), warme maaltijd, 4-uurtje (koek), water, het gebruik van een racket en een leuke herinnering met een flesje Kidibull zijn inbegrepen in de prijs.

Met plezier sporten en groeien in je sport is iets wat we je graag bijbrengen! De kinderen worden ingedeeld volgens leeftijd en vaardigheid.

Voor wie?

 • Voor alle kinderen van 5 – 18 jaar

Wanneer?

 • 3 juli t/m 7 juli 2023
 • 7 augustus t/m 11 augustus
 • 21 augustus t/m 25 augustus 2022

De kampen starten telkens om 9u en duren tot 17u.
Er is opvang voorzien vanaf 8u30 en tot 18u.

Kostprijs?

 • €195

De prijs is inclusief warm middageten, een 4-uurtje, fruit en water!

Let op!! Om u kind in te schrijven voor de tenniskampen dient u zich eenmalig gratis te registreren via onze leden pagina.

Inschrijven
Copyright 2023 - De Klinkaert | Privacy Statement
een website door fienix
Logo