Sporten

Padel

Ontdek

Bestel al je padel gerief rechtstreeks bij tennisdirect.be, voor het grootste aanbod van Adidas tot Wilson, scherpe prijzen en snelle levering. Klik op bovenstaande banner en ga meteen naar de website. Bij iedere bestelling steunt u de club met leuke prijzen die wij tijdens onze evenementen kunnen uitdelen.


De Klinkaert

Padel

Voor wie ?

De Klinkaert biedt iedereen – van recreant tot talentvolle jeugd – de mogelijkheid om onder professionele begeleiding van erkende padel leraars zijn/haar padel capaciteiten voort te ontwikkelen. De georganiseerde activiteiten zijn zowel op jeugd als volwassenen gericht.

Onze lesgevers:

De padelschool wordt gerund door Glenn Dierck. Hij wordt bijgestaan door een team van gemotiveerde en gediplomeerde padel leraars.

Lessen voor volwassenen

Indien u graag privéles (maximaal 1 persoon) wilt volgen of met meerderen een groepje (maximaal 4 personen) vormen kunt u zich hiervoor via de ledenportaal inschrijven. (Lidmaatschap is niet verplicht maar u betaalt dan apart voor het veld)

Whatsapp groep voor padel

Ben je op zoek naar een medespeler of wil je een match spelen met andere leden op de nieuwe padel terreinen? Voeg u toe aan de Whatsapp groep via deze link

Lid worden

Sportkampen & lessen

Padel lessen

Volwassenen

16 - 99jaar

Wanneer:

Op maandag 10, dinsdag 11 en woensdag 12 oktober starten de lessen om 19u en 20u.

Aantal lessen:

De reeks bestaat uit 6 lessen en duren telkens 1 uur. Indien een les vanwege regen niet kan doorgaan wordt de les aan het eind van de reeks ingehaald.

Prijs leden:

Les met 4 personen € 60,00 pp
Les met 3 personen € 80,00 pp
Les met 2 personen € 120,00 pp

Prijs niet leden:

Les met 4 personen € 96,00 pp
Les met 3 personen € 128,00 pp
Les met 2 personen € 192,00 pp

Let op!! Je dient je eenmalig gratis te registreren om de lessen aan te vragen. U wordt automatisch naar de juiste pagina doorgestuurd.

Inschrijven
Avondkampen (enkel voor leden)

Volwassenen

juli - augustus

De padelkampen voor volwassenen zijn enkel voor onze leden en worden georganiseerd ter vervolmaking van je padel skills.

Wanneer?

  • 4 juli t/m 7 juli 2022

De kampen gaan door van  19:00u tot 20:30u.

Kostprijs?

U kan vrij kiezen welke data u komt, u betaalt €20/avond.

Inschrijven
Start 2 Padel

Start 2 Padel

maart 2022

Start 2 Padel is een voordelig lespakket onder begeleiding van een gediplomeerde lesgever voor echte beginners! Per les worden er andere slagen behandeld. De lessen zijn bestemd voor volwassenen. Heb je nog geen padelracket? Geen probleem, De Klinkaert stelt deze voor de Start 2 Padel gratis ter beschikking.

Wanneer?

3e lessenreeks Start 2 Padel

Zaterdag 3 en 10 september van 10:30u tot 12:00u.

  • Zaterdag 3 september 2022
  • Zaterdag 10 september 2022

Kostprijs?

De prijs is € 30 per speler voor de 2 zaterdagen.

Let op!! Om u in te schrijven voor Start 2 Padel dient u zich eenmalig gratis te registreren. U wordt automatisch naar de juiste pagina doorgestuurd.

Ben je na de reeks gebeten door padel…? Dan verwelkomen we je graag als nieuw lid bij De Klinkaert! Je kan je hier online lid maken.

Inschrijven
U bent succesvol ingeschreven!