ClubCollect

Geplaatst op
06/02/2020
De afgelopen tijd is het bestuur bezig geweest met het verbeteren van een belangrijk aspect binnen de vereniging: het innen van lidgelden. Doorgaans is dit een tijdrovende klus waar veel administratie bij komt kijken. Vanaf 1 Maart 2019 zullen we dan ook met veel enthousiasme gaan werken met ClubCollect; een online tool die een aantal stappen van het factureren automatiseert, waaronder het versturen van betaalverzoeken en herinneringen en het verwerken van betalingen.

Hoe werkt het precies? 

ClubCollect is geen incassobureau, maar een online facturatiemodule die onze vereniging ondersteunt bij het innen van lidgelden. Vanaf 1 maart ontvang je na het invullen van het inschrijvingsformulier op onze webstite  een betaalverzoek van ClubCollect met een link naar jouw persoonlijke betaalpagina per e-mail, of sms. Op jouw persoonlijke betaalpagina kies je of je betaalt met bankoverschrijving of bancontact.

Gegevens delen

Om de dienstverlening uit te kunnen voeren delen wij als vereniging enkele persoonsgegevens met ClubCollect, waaronder je naam, e-mailadres, woonadres, bankgegevens, telefoonnummer en het te voltooien betaalbedrag. Je persoonsgegevens zullen nooit zonder toestemming worden verspreid of gebruikt voor commerciële doeleinden. Bekijk het Privacy Statement op de website van ClubCollect voor een exacte beschrijving van de gegevensverwerking. ClubCollect verwerkt de persoonsgegevens geheel in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (EU 2016/679.13-14).

Wij kijken erg uit naar deze samenwerking. Voor meer informatie kun je terecht op www.clubcollect.com/members. Indien je daarna nog vragen hebt kun je altijd Tim even benaderen. Ook wanneer we gestart zijn met het innen van lidgelden staan wij en ClubCollect altijd open voor vragen.

Met vriendelijke groeten,

Glenn & Tim

Geplaatst op
06/02/2020